KTMM Başkanı Çubarov'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov, bugün Kovid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2022 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2022 22:15
https://www.qha.com.tr/

Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov, bugün Kovid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) ve Dünya Kırım Tatar Kongresi (DQTK) Başkanı Refat Çubarov, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov, bugün Kovid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

"DUALARIMIZ SİZİNLE!"

Çubarov sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Türkiye Cumhurbaşkanı Ekselansları Recep Tayyip Erdoğan, kendi 'Twitter' sayfasından, değerli eşleri Emine Hanım ile gerçekleştirdiği Kıyiv ziyareti sonrasında koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirmişti. Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan, 'Omicron' tipi koronavirüs hastalığına kapıldığını, hastalığının ise hafif semptomlarla geçtiğini açıkladı. Kırım Tatar Milli Meclisi üyeleri ve şahsım adına, Size, Saygıdeğer Cumhurbaşkanı, ve kıymetli eşinize acil şifalar diliyoruz.Dualarımız sizinle!" diye kaydetti.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE EMİNE ERDOĞAN, KORONAVİRÜSÜN OMİCRON VARYANTINA YAKALANDILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Twittter hesabından kendisinin ve eşi Emine Erdoğan’ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” diye kaydetti.

Eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayarak paylaştığı mesajında, “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip Beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumlarının iyi olduğunu Twitter üzerinden, “Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.” açıklamasıyla duyurdu.

Birçok siyasi ve önemli isim geçmiş olsun dileklerini sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

UKRAYNA CUMHURBAŞKANI ZELENSKIY’E TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine geçmiş olsun mesajını ileten Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’e, “Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum.” sözleriyle teşekkür etti.