Kanada Savunma Bakanı Ukrayna'yı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 10:32
https://www.qha.com.tr/

Kanada Savunma Bakanı Harjit Sajjan, Ukrayna’nın Lviv kentine ziyaret gerçekleştirdi. Rus saldırılarından zarar görenlerle bir araya gelen Bakan Sajjan, Kanada'nın Ukrayna'ya kararlı şekilde destek vermeye devam edeceğini teyit etti.

Rusya’nın saldırılarına rağmen verdikleri desteği sergilemek için dünya liderleri Ukrayna'ya ziyaretler gerçekleştirerek işgalcilerin neden olduğu yıkımı kendi gözleriyle görüyor. Kanada Ulusal Savunma Bakanı Harjit Sajjan da Rus işgaline karşı direnen Ukrayna’ya destek vermek için Lviv'i ziyaret etti. Kıyiv ziyaretinden bir fotoğraf paylaşan Bakan Harjit, “Ukrayna'ya geldim. Birkaç gün önce, Rus füzeleri Ukrayna'nın dört bir yanındaki şehirlere yağdı ve masum insanları öldürdü. Milletvekili Yvan Baker ve ben, ülkeleri için savaşan Ukrayna halkına sarsılmaz desteğimizi göstermek için buradayız” ifadelerini kullandı.

Savaştan zarar gören insanlarla bir araya geldiğini belirten Sajjan, “Bu insanlar Putin’in anlamsız saldırganlığına karşı inanılmaz direniş ve dayanıklılık sergiliyor.” dedi.