Türk Silahlı Kuvvetlerinin kış tatbikatı nefes kesiyor

Milli Savunma Bakanlığı, Özel Kuvvetler Komutanlığının kış tatbikatına ait görüntüleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 15:04
https://www.qha.com.tr/

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, Özel Kuvvetler Komutanlığının kış tatbikatı videosunu paylaştı. Bakanlığın paylaşımında, "Korkusuzca ve profesyonelce her türlü zor görevi üstün başarıyla yerine getiren Özel Kuvvetler Komutanlığımızın isimsiz kahramanlarını bir de Kış Tatbikatı’nda izleyelim" ifadelerine yer verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır güvenliğini tehlikeye atan teröristlere göz açtırmıyor. Türkiye'nin sınırında tehdit oluşturan bölücü terör örgütü PKK ve uzantısı mensupları bir bir temizleniyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile yapılan operasyon sonucu teröristler bölgede etkisiz hale getiriliyor. 

???????? Millî Savunma Bakanlığı, Özel Kuvvetler Komutanlığının kış tatbikatı görüntülerini yayınladı ???? https://t.co/GqPmwSLUpC pic.twitter.com/xfy4eLE33v

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) January 30, 2023

ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞININ KIŞ TATBİKATI BAŞLADI

Operasyonlara soluksuz devam eden TSK, bölgedeki tehditleri tümüyle silmeyi amaçlıyor. Taciz ateşlerine karşılık veren Özel Kuvvetler Komutanlığı kış operasyonu için tatbikata başladı. Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı kış tatbikatının görüntülerini paylaştı. Bakanlığın paylaşımında, "Korkusuzca ve profesyonelce her türlü zor görevi üstün başarıyla yerine getiren Özel Kuvvetler Komutanlığımızın isimsiz kahramanlarını bir de Kış Tatbikatı’nda izleyelim" ifadeleri kullanıldı.