Terör örgütü PYD/PKK'nın bir diğer iğrenç yüzü gözler önüne serildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Burseya Dağı'nın, terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılmasıyla birlikte paylaşılan bir fotoğraf, terör örgütü PYD/PKK'nın iğrenç yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 16:16
https://www.qha.com.tr/

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, stratejik önemdeki Burseya Dağı'nın bugün, 28 Ocak itibarıyla terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılmasıyla birlikte paylaşılan bir fotoğraf, terör örgütü PYD/PKK'nın iğrenç yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Bölgede kontrolün sağlanmasının ardından, teröristlerin üzerinden çıkan "Captagon" isimli uyuşturucu haplar büyük dikkat çekti. Fenetilin olarak da bilinen bahse konu uyuşturucu hapların üretimi ve ticareti, terör örgütü PYD/PKK'nın gelir elde etmek amacıyla kullandığı önemli bir kaynak durumunda.

Burseya Dağı'nda bu uyuşturucu hapların ele geçirilmesi, moral açısından büyük çöküntü yaşayan PYD/PKK'lı teröristlerin cesaret toplamaları ve bazı fiziksel ihtiyaçlarını hissetmemeleri için kullandığını ortaya çıkardı. Narko-terör örgütü olarak PYD/PKK'nın bir diğer iğrenç yüzü böylece tekrar dünya kamuoyunun dikkatine sunuldu.