Pençe-Kilit ve Gara bölgesinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Gara bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 13:55
https://www.qha.com.tr/

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) başarılı operasyonlarıyla sınır güvenliğine tehlike oluşturan teröristlere göz açtırmıyor. Türkiye Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Gara bölgesinde 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

"TSK, TERÖR İNLERİNİ YERLER BİR ETMEYİ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRECEK"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Durmadan yorulmadan inlerini başlarına yıkmaya devam! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu ve Gara bölgesinde 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek!" ifadelerine yer verildi.

Durmadan yorulmadan inlerini başlarına yıkmaya devam! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu ve Gara bölgesinde 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek!… pic.twitter.com/umksqDTEgA

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 19, 2023