Ukrayna, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılına özel pul oluşturdu

Ukrayna, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılına özel Bayraktar TB2 SİHA'nın yer aldığı bir pul oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 17:06
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna, Rus saldırıları nedeniyle her alanda destek veren Türkiye ile diplomatik ilişkilerini bir üst seviyeye taşıdı. Türkiye Cumhuriyetinin 100. yıldönümünde yalnız bırakmayan Ukrayna, kutlamalara çeşitli şekillerde eşlik etti. 

UKRAYNA'DA CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL PUL

Ukrayna, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümüne özel pul oluşturdu. "Yaşasın Cumhuriyet" ifadesini barındıran pulda, Ukrayna'ya çok sayıda tedarik edilen Bayraktar TB2 SİHA (Silahlı insansız hava aracı) görseli de dikkat çekti. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, sosyal medya hesabından, "Ukrayna’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı için özel pul oluşturuldu.. Ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki yakın işbirliği ve dostluğa çok kıymet veriyoruz. Türk halkına refah, barış ve başarı diliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!" ifadelerini kullandı. 

Ukrayna’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı için özel pul oluşturuldu???????????????? Ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki yakın işbirliği ve dostluğa çok kıymet veriyoruz. Türk halkına refah, barış ve başarı diliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet! Хай живеТурецька Республіка! pic.twitter.com/mymyaP0tOs

— Vasyl Bodnar (@VasylBodnar) October 29, 2023