Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den Ukrayna Büyükelçisi Bodnar'a teşekkür

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar ve Ukrayna-Dostluk Derneği Başkanı Celil Sümer tarafından Kahramanmaraş'taki depremzedeler için verilen iftar programı için teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2023 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2023 11:02
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ve Ukrayna Dostluk Derneği tarafından dün 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iftar verildi. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar ve Ukrayna Dostluk Derneği Başkanı Celil Sümer, depremzede vatandaşlara çadırda yemek dağıtımında bulundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen iftar programına, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eşi Hanife Kirişci ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör katıldı.

BAKAN KİRİŞCİ, BÜYÜKELÇİ BODNAR'A VE DERNEK BAŞKANI SÜMER'E TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Kirişci, iftar çadırında Büyükelçi Bodnar ve Dernek Başkanı Sümer'e, düzenlenen iftar etkinliği dolayısıyla teşekkür etti. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Kirişci, "Ukrayna Büyükelçisi Sn. Vasıl Bodnar ve Türkiye-Ukrayna Dostluk Derneği Başkanı Sn. Celil Sümer tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen iftar programında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Acımızı paylaştıkları için Sayın Büyükelçi nezdinde Ukrayna halkına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.