Karadağ'da şiddetli patlama!

Karadağ'ın Cetinje kentinde bu sabah şiddetli bir patlama meydana geldi. Bombalı saldırı olabileceği şüphelenilen eylemde 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 15:57
https://www.qha.com.tr/

Karadağ'ın Cetinje kentinde 20 Haziran 2024 tarihinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Karadağ İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saat 09.10 sularında spor merkezi yakınında patlayıcı bir maddenin infilak ettiği bildirildi. 

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlama sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ise ağır bir şekilde yaralandığı belirtildi. Yetkililer, söz konusu patlamaya ilişkin olarak olay yerinde araştırma yapıldığını ifade etti. Cetinje Savcısı Danka Ivanovic Deric ise failin kim olduğunu bilmediklerini kaydettiği açıklamasında, "Soruşturma sürüyor, deliller toplanıyor. Soruşturma, polis ve adli tıp uzmanlarının yanı sıra yangın ve patlayıcı uzmanlarının da yardımıyla yürütülüyor." bilgisini verdi.

Öte yandan, Karadağ Radyo Televizyonunun (RTCG) haberinde eylemin bombalı saldırı olduğu ve ülkedeki uyuşturucu çeteleriyle bağlantısının bulunduğu dile getirildi.