Karabağ'da Ermeni teröristler 7 polisi şehit etti

Ermenistan tarafından yapılan saldırıda Azerbaycan sınırında 7 polis şehit oldu. Ermeni teröristlerin yola mayın döşediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 14:01
https://www.qha.com.tr/

Karabağ'da Hocavent-Şuşa arasında Ermeni terörist grupların döşediği mayının infilak etmesi sonrasında 7 Azerbaycan polisi şehit oldu.

ERMENİ GÜÇLER YOLLARI MAYINLA DOLDURDU

Azerbaycan Başsavcılığı ile İçişleri Bakanlığı ve Devlet Güvenlik Servisi konu ile ilgili ortak açıklama yaptı. 19 Eylül 2023 tarihinde yapılan açıklamada, Hocavent ili Ahmetbeyli-Fuzuli-Şuşa karayolunun 58. kilometresinde, Azerbaycan Otomobil Yolları Devlet Ajansına (Azerotoyol) ait kamyonun mayının üzerinden geçtiği ve geçiş sırasında meydana gelen patlama sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

7 POLİS ŞEHİT OLDU VE 2 ASKER YARALANDI

Olay yerine itikal eden polis aracının da saat 04.30 sıralarında başka bir mayının üzerinden geçtiği ve mayının infilak etmesi sonucu 7 polis memuru şehit düşerken, açılan ateşte askerlerin yaralandığı aktarıldı. Azerbaycan Başsavcılığının terör eylemi olarak nitelendirilen olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek için "Antiterör Operasyonu" başlatıldığını duyurdu.

#Azerbaycan ordusu, #Karabağ'daki Ermeni teröristlere operasyon başlattıhttps://t.co/tbvAG5S7y4 pic.twitter.com/HgHTJgeXQg

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) September 19, 2023