Ermeni siyaset bilimciden eski Rus vatandaşı Ermeni milyarder ve ayrılıkçı Ruben Vardanyan’a ağır hakaretler

Ermenistan’ın önemli siyaset bilimcilerinden Hayk Martirosyan, eski Rus vatandaşı Ermeni milyarder ve ayrılıkçı Ruben Vardanyan’a ağır hakaretlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 21:14
https://www.qha.com.tr/

Ermenistan’ın önemli siyaset bilimcilerinden Hayk Martirosyan, eski Rus vatandaşı Ermeni milyarder ve ayrılıkçı Ruben Vardanyan’a ağır ithamlarda bulundu. Martirosyan, Ruben Vardanyan’ın Ermenistan’ın aleyhine hareket ettiğini ve kendi ülkesinde Truva atı rolü üstlenen bir Rus ajanı olduğunu ifade etti. Martirosyan, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda, Ruben Vardanyan’ın Azerbaycan tarafından tutuklanmasını, başına gelen ve gelecek her şeyi hakettiğini yazdı.

MARTİROSYAN: HAİNLER HER ZAMAN EN YÜKSEK BEDELİ ÖDERLER

Hayk Martirosyan, “Hainler her zaman en yüksek bedeli öderler, özellikle de kendilerini kaçamayacakları veya kazanamayacakları bir duruma sokacak kadar aptal oldukları için. Bugün Ruben tüm Ermeni hainlere ders niteliğindedir. Her şeyi Ermeni karşıtı Rusya'ya hizmet ederek elde ediyorlar ama sonra işe yaramaz hale geliyorlar, çöpe atılıyorlar ve her şeylerini kaybediyorlar. Ruben ilk ama son değil. Karabağ'ın dört eski sözde cumhurbaşkanına, vaizlerine, din adamlarına, Rusya'ya hizmet eden, Ermenistan'ı yıkıma sürükleyen herkesin başına aynısı ve daha fazlası gelsin” ifadelerini kullandı.

ERMENİ AYRILIKÇI SÖZDE BAKAN VARDANYAN, KARABAĞ'DAN KAÇARKEN YAKALANDI

Karabağ'da bulunan Ermeni ayrılıkçı terörist, Rus vatandaşı milyoner Ruben Vardanyan, Azerbaycan Devlet Sınır Güvenlik Servisi tarafından Hankendi’den kaçarken yakalandı.

Azerbaycan Devlet Sınır Güvenlik Servisi, “Azerbaycan topraklarına kaçak olarak gelen 1968 doğumlu Ruben Karlenoviç Vardanyan, 27 Eylül'de Laçın sınır geçiş noktasında yakalandı. Sözde ‘Dağlık Karabağ Devlet Bakanı’ görevini yürütüyordu” açıklamasını yaptı.

AYRILIKÇI VARDANYAN, BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜ

Vardanyan, Azerbaycan Devlet Sınır Güvenlik Servisine bağlı acil müdahale ekipleri eşliğinde Bakü'ye götürülerek, devlet yetkililerine teslim edildi.