Büyükelçi Bodnar'dan Sağlık Bakanlığına önemli ziyaret

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, 25 Eylül 2024 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 22:00
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar (Vasyl Bodnar), Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM: İŞ BİRLİĞİ

25 Eylül 2024 tarihinde Sağlık Bakanlığında gerçekleşen görüşmede, sağlık alanında Ukrayna ve Türkiye arasındaki iş birliği olanakları ile ortak projelerin şekillendirilmesi ve hayata geçirilmesi konuları ele alındı.

Vasıl Bodnar, görüşmeye ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Bugün, Türkiye Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile önemli bir görüşme gerçekleştirdim. Sağlık alanında Ukrayna ve Türkiye arasındaki işbirliği olanaklarını ve ortak projelerimizin şekillendirilmesi ve hayata geçirilmesi konularını ele aldık." ifadelerini kullandı.

Görüşme sonrasında Sağlık Bakanlığı resmî internet sayfası aracılığıyla Büyükelçi Bodnar'ın Bakanlıkta ağırlandığı bilgisi kamuoyu ile paylaşılırken, "Sayın Vasıl Bodnar'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." denildi.