Bakanlıklar yolu trafiğe kapatıldı: Polis bir kişiyi yaralı olarak ele geçirdi

Ankara Vekâletler Caddesinde 1 Ocak 2024 saat 23.30'da devriye görevi yapan bir polis memurunun üzerine doğru koşarak gelen şahıs, emniyet güçleri tarafından yaralı olarak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 00:30
https://www.qha.com.tr/

Ankara Kızılay'da devriye görevi yapan polislerin üzerine doğru sırtında çantayla koşan şüpheli şahıs, güvenlik ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Cumhuriyet İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şüphelinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken; Kızılay Bakanlıklar istikametinin trafiğe kapatıldığı öğrenildi.

"ŞAHIS, DUR İHTARINA UYMAMIŞ, EMNİYET GÜÇLERİMİZCE YARALI OLARAK YAKALANMIŞTIR"

Bakan Yerlikaya konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamasında söz konusu şahsın psikolojik tedavi gördüğünü ve daha önce ailesi tarafından hakkında kayıp ilanı verildiğini açıkladı. Yerlikaya olayla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu gece saat 23.30’da Vekâletler Caddesinde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlede bulunup koşarak gelen, sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, dur ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır. Şahıs hasteneye kaldırılmıştır. Yapılan incelemede şahsın 11 Aralık 2023 tarihinde ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

Bu gece saat 23.30’da Vekâletler Caddesinde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlede bulunup koşarak gelen, sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, dur ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır. Şahıs hasteneye…

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 1, 2024