Rusya’nın Novorossiysk Limanı'nda büyük çaplı yangın!

Rusya’nın Krasnodar Bölgesindeki Novorossiysk Limanı'nda büyük bir yangın meydana çıktı. Yerel sakinler, olay yerinde patlamaların duyulduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2023 21:07
https://www.qha.com.tr/

Rusya’nın Krasnodar bölgesindeki Novorossiysk Limanı'nın kargo terminalinde bu sabahı büyük bir yangın çıktı. Basında yer alan haberlere göre bir dönümden fazla bir alana yayılan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Rusya’nın Novorossiysk Limanı'nda büyük çaplı yangın!https://t.co/fLn9FdPx0J pic.twitter.com/PDReBi3lZO

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) August 18, 2023

PETROL VARİLLERİ YANDI!

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Krasnodar Ana Müdürlüğünden yapılan açıklamada limandaki ahşap paletlerin alev aldığı belirtildi. Yangına ilişkin videolar sosyal medyada paylaşıldı. Kub Mash telegram kanalı görgü tanıklarına atıfta bulunarak sadece paletlerin değil aynı zamanda petrol varillerinin de yandığını aktardı.

Ayrıca liman üzerinde yükselen siyah dumanların körfezin diğer ucunda bulunan Kabardinka köyünden bile göründüğü ve bölgede patlama seslerinin duyulduğu bildirildi.

ÇIKARMA GEMİSİ VURULMUŞTU

Bilindiği üzere, iki hafta önce Ukrayna Güvenlik Servisi, Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki Novorossiysk Limanı'nda konuşlandırılan büyük çıkarma gemisinin insansız deniz aracı ile vurmuştu.