Kırım Derneği ve Kırım Vakfından YTB Başkanı Abdullah Eren'e nezaket ziyareti

Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay, Tuvgan Til İnternet Sitesi Koordinatörü Oya Deniz Çongar Şahin bugün YTB Başkanı Abdullah Eren'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 09:51
https://www.qha.com.tr/

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay ve Tuvgan Til İnternet Sitesi Koordinatörü Oya Deniz Çongar Şahin, 3 Ekim 2023 tarihinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına (YTB) nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

KIRIM DERNEĞİ VE KIRIM VAKFINDAN YTB'YE NEZAKET ZİYARETİ

Dernek Başkanı Şahin, Vakıf Başkanı Kalkay ve Koordinatör Çongar, ziyaret çerçevesinde YTB Başkanı Abdullah Eren ile bir araya geldi. Görüşmede Rus işgali altındaki Kırım ve Türkiye'deki Kırım Tatar diasporası adına yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Dernek ve Vakıf tarafından görüşme kapsamında yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalardan söz edildi. YTB Başkanı Eren ise Kırım ve Kırım'a yönelik konuları dikkatle takip ettiklerini vurgularken, YTB'nin her türlü çalışmada destek olacağının altını çizdi.