Kırım Derneği ve Kırım Vakfından deprem konulu olağanüstü toplantı

Kırım Derneği Genel Merkezi ile Kırım Vakfı, Türkiye’yi derinden sarsan ve 11 ili kapsayan deprem felaketine yönelik yapılan çalışmalar konulu olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2023 18:33
https://www.qha.com.tr/

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu ile Kırım Vakfı Yönetim Kurulu, Türkiye’yi derinden sarsan ve 11 ili kapsayan deprem felaketine yönelik yapılan çalışmalar konulu olağanüstü toplantısını 18 Şubat 2023 tarihinde birlikte gerçekleştirdi.

Kırım Derneği ve Kırım Vakfının yönetim kurulları toplantısına, Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi ile Gençlik Komisyonu temsilcileri de katıldı. Kırım Derneği Genel Merkezinin konuya ilikin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

DEPREM BÖLGELERİNE NAKDİ YARDIM YAPILACAK

"Şubelerimiz, temsilciliklerimiz ve diğer Kırım derneklerinin deprem bölgelerinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerin de değerlendirildiği toplantıda, Kırım Vakfının da katkıları ile Genel Merkezimiz bünyesinde deprem bölgelerine yönelik bir nakdi yardım kampanyası yapılması kararlaştırıldı. Toplantının sonunda depremde hayatlarını kaybedenlerin ruhuna fatiha okunurken, yaralılara acil şifalar dilendi."