SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seithalilev'in görev süresi sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2022 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seithalilev'in görev süresi sona erdi

Ukrayna Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seithalilev, görev süresinin sona erdiğini bildirdi. Seithalilev yeni görevi ile ilgili daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

Ukrayna Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Kırım Tatarı Snaver Seithalilev, bu görevinin sona erdiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Seithalilev, “Görevimdeyken, ben ve ekibim, meslektaşlarım, ortaklarım ve arkadaşlarım, tek bir şeye odaklandık; vatandaşlarımız için, Kırım'ımız için, Donetsk ve Lugansk bölgelerimiz için, Ukrayna'mız için mümkün olduğunca faydalı olmaya. Yoğun, ilginç ve aktif çalışmalar içinde yaklaşık 2 yıl geçirdik… Birlikte başardığımız çalışmaların sonuçlarından çok memnunum.” ifadelerini kullandı.

Seithalilev yeni görevi ile ilgili daha sonra açıklama yapacağını belirtti.

Snaver Seithalilev, Haziran 2020’da Ukrayna Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı görevine atandı. Seithalilev, bakanlığın dijital dönüşümünden sorumluydu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.