SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara Aydınlar Ocağında, Gönül Şamilkızı imza günü

Ankara Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen program kapsamında, gazeteci-yazar Gönül Şamilkızı’nın Kırım Ateşi kitabının imza günü düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ankara Aydınlar Ocağında, Gönül Şamilkızı imza günü

Ankara Aydınlar Ocağında “Bir İşgalin Anatomisi: Rusya’nın İşgali ve Kırım Türkleri” başlıklı program dahilinde Gönül Şamilkızı’nın katılımıyla söyleşi ve imza günü düzenlenecek.

Kırım Derneği Genel Başkan Vekili ve Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Sekreteri Av. Namık Kemal Bayar’ın oturum yöneticiliğini üstleneceği söyleşide, Gönül Şamilkızı okurlarıyla buluşacak.

Ankara Aydınlar Ocağı Facebook hesabından yapılan açıklamada, “İşgalin Dördüncü Yılında Kırım Türkleri konferansı ve imza gününü şereflendirmenizi dileriz.” denildi.

 

KIRIM ATEŞİ

Kırım'ın işgaline ilk elden tanıklık eden Şamilkızı, gözlemlerini ve yaşadıklarını kitaplaştırarak "Kırım Ateşi" adıyla Ötüken Neşriyat aracılığıyla okurlara sundu. Kırım'ın Rusya tarafından işgalini ve Rus baskısını konu alan eserde; Kırım'ın kısa tarihçesi, işgalden önceki dönem, 1990’lı yıllardan 2013’e kadar uzanan dönem, işgal kronolojisi ve işgalden sonraki sürece değiniliyor.

Etkinlik Adresi: Ankara Aydınlar Ocağı, Prof. Dr. Erol Güngör Salonu, GMK Bulvarı, 69/8 Kat:3, Ankara

Etkinlik Tarihi ve Saati: 13 Nisan 2018 Cuma-18.30

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.