SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya, bir kez daha işgal altındaki Kırım'a uçuş yasağını uzattı

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya, bir kez daha işgal altındaki Kırım'a uçuş yasağını uzattı

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia), ülkenin güneyindeki 11 şehirde uçuşlara kapatılan havalimanlarıyla ilgili yeni karar aldı. Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia), işgal altındaki Kırım'a uçuş yasağını 12 Temmuz'a kadar uzattı.

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia) 5 Temmuz 2022 tarihinde yaptığı duyurusunda, Güney ve Orta Rusya’daki bazı havaalanlarına uçuşların geçici kısıtlanmasının 12 Temmuz 2022 tarihine (Moskova saatiyle 03:45'e) kadar uzatıldığını duyurdu.

Росавиация сообщила о рисках банкротств авиакомпаний из-за коронавируса -  Ведомости RUSYA, İŞGAL ALTINDAKİ KIRIM'A UÇUŞ YASAĞINI BİR KEZ DAHA UZATTI

İşgalci Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik geniş çaplı saldırısının başladığı 24 Şubat’tan bu yana 22’inci kez uçuş kısıtlamasını uzatan Rosaviatsia, konuya ilişkin açıklamasında, “12 Temmuz 2022 tarihi ve Moskova saati ile 03:45’e kadar, 11 Rus havaalanına uçuşlardaki geçici kısıtlama uygulaması uzatılmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansının (Rosaviatsia) açıklamasında, "Anapa, Belgorod, Bryansk, Voronej, Gelincik, Krasnodar, Kursk, Lipetsk, Rostov-na-Donu, Akmescit (Simferopol) ve Elista havaalanlarına uçuşlar geçici olarak kısıtlandı." diye belirtildi.

Daha önce, Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia), 29 Haziran 2022 tarihinde, yaptığı duyurusunda, Güney ve Orta Rusya’daki bazı havaalanlarına uçuşların geçici kısıtlanmasının 6 Temmuz 2022 tarihine kadar uzatıldığını duyurmuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.