
Türk ordusu, yurt içi ve yurt dışında terörle mücadeleye devam ediyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, AKINCI TİHA tarafından gerçekleştirilen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından şu ifadeler yayımlandı:
“Terörist neredeyse hedefimiz orası. Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek.”